Doncafé nagrađuje Vaše ideje!

Pošaljite najbolju ideju na zadatu temu do 10. juna i osvojite vredne nagrade!
logo

Pošaljite Vaše ideje na aktuelnu temu:

Zdrava jutarnja kafa

Doncafé nagrađuje Vaše ideje!

Kao inovativna kompanija, trudimo se da svakodnevno osluškujemo Vaše potrebe kako bismo poboljšali našu ponudu.

Doncafé Vas poziva da nam direktno pošaljete Vaše predloge kako bismo dodatno unapredili naše proizvode i učinili ih još boljim za Vas!

Pošaljite Vaše ideje na temu Zdrava jutarnja kafa i možete osvojiti neku od vrednih nagrada, ali i dobiti mogućnost da baš Vaš predlog bude realizovan zahvaljujući našem ekspertskom timu i resursima.

Autori tri ideje, koje odgovaraju zadatoj temi ‘’Zdrava jutarnja kafa’’, sa najvecim brojem pozitivnih glasova posetilaca sajta, bice nagradjeni vrednim nagradama

1. mesto : aparat za espresso La Piccola Perla i 500 Doncafe Professional cialdi za pripremu vrhunske espresso kafe

2. i 3. mesto : vredan poklon paket Doncafé proizvoda

Požurite da pošaljete što više ideja do 10. juna 2016, pozovite svoje prijatelje da glasaju i povećajte šanse za osvajanje nagrada!

Jedan posetilac sajta za svaku ideju može glasati samo jednom.

 

Miriše na dobre ideje, miriše na Doncafé!

Pravila nagradnog konkursa “Doncafe ideja”

Na nagradni konkurs “Doncafe ideja” mogu se prijaviti sve punoletne osobe sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije) koje u trenutku prijavljivanja imaju više od 18 godina. Nagradni konkurs na inicijalno zadatu temu “Zdrava jutarnja kafa” počinje 19. aprila 2016. godine, a završava se 10. juna 2016. godine.

Samo ideje koje odgovaraju zadatoj temi konkursa biće postavljene na web sajtu www.doncafeideja.rs i samo za njih će biti omogućeno glasanje na osnovu kog će imati mogućnost za dobijanje nagrade.

Nagrađene će biti tri ideje sa najvećim brojem pozitivnih glasova na web sajtu, koje ispunjavaju pravila konkursa i odgovaraju zadatoj temi i to po sledećem sistemu:

1. mesto: aparat za espresso La Piccola Perla i 500 Doncafe Professional cialdi za pripremu vrhunske espresso kafe

2. i 3. mesto: vredan poklon paket Doncafé proizvoda

U slučaju dve ili više ideja sa istim brojem pozitivnih glasova, koje odgovaraju zadatoj temi ‘’Zdrava jutarnja kafa’’, interni žiri kompanije Strauss Adriatic, kao organizatora ovog konkursa, će kvalitativnim razmatranjem samih ideja, doneti odluku o tome  koja od tih ideja će osvojiti prvo, drugo ili treće mesto u sistemu nagrađivanja.

Da biste se prijavili na nagradni konkurs potrebno je da popunite online registracioni formular na web sajtu www.doncafeideja.rs, odnosno da unesete sve podatke neophodne za vašu registraciju (ime i prezime, e-mail adresu, korisničko ime i lozinku) kako biste kreirali svoj profil na web sajtu. Nakon što ste dobili e-mail kao potvrdu da ste se uspešno registrovali, možete započeti sa postavljanjem vaših ideja na web sajtu u skladu sa zadatom temom konkursa. Takođe imate mogućnost registracije i putem vašeg Facebook naloga.

Nakon što ste ubacili sadržaj koji ste želeli, administrator nagradnog konkursa, proverava da li je ubačeni materijal u skladu sa pravilima nagradnog konkrusa i zadatom temom. Ukoliko navedeni sadržaj koji ste uneli ne odgovara pravilima konkursa organizator zadržava pravo da takav sadržaj ukloni ili diskvalifikuje onoga ko je takav sadržaj postavio.

Jedinstveni korisnik može prijaviti maksimum 10 različitih ideja sa jedinstvene IP adrese, ali može glasati maksimalno jednom za jedinstvenu ideju koja je postavljena na web stranici www.doncafeideja.rs, pri čemu ni jedan korisnik nema mogućnost glasanja za svoju ideju, odnosno ideju koja je postavljena sa njegove IP adrese.

Glasanje za ideje je omogućeno samo korisnicima koji su prethodno registrovani i prijavljeni na web sajtu doncafeideja.rs.

Najduže nedelju dana po završetku konkursa, organizator je dužan da objavi spisak dobitnika na web portalu www.doncafeideja.rs kao i na web sajtu organizatora www.doncafe.rs

Prilikom preuzimanja nagrade neophodno je doneti na uvid lični dokument (pasoš ili ličnu kartu) na kojoj se nalaze podaci uneti u registracionom formularu korisnika čija ideja je bila jedna od tri ideje koje su dobile najveći broj pozitivnih glasova drugih korisnika.

U nagradnom konkursu “Doncafe ideja" ne mogu da učestvuju zaposleni kod organizatora i zaposleni u preduzećima koja na bilo koji način učestvuju u realizaciji nagradnog konkursa ili su na bilo koji način povezani sa poslovanjem organizatora, kao i njihovi članovi uže porodice.

TOP