Doncafé nagrađuje Vaše ideje!

Pošaljite najbolju ideju na zadatu temu do 10. juna i osvojite vredne nagrade!
logo

Pošaljite Vaše ideje na aktuelnu temu:

Zdrava jutarnja kafa

Don Kafa - piti ili ne piti

Glasaj
postavljeno: 19.04.2016. postavio: Vukasin Markovic
Broj glasova 164 10 Broj komentara 2
Svakoga dana donosimo veliki broj važnih odluka i suočavamo se sa raznim dilemama. Neke od njih su teške, poput Hamletove "biti ili ne biti", a druge su pak vrlo jednostavne :) Don Kafa - piti ili ne piti :) (Don Kafa može biti predstavljen kao neko zrno kafe plemićkog izgleda sa titulom Don, koji se sa balkona obraća ostalim zrncima kafe, šoljicama, džezvama i sl. sa pitanjem: "Piti ili ne piti")

Komentari

Vukasin Markovic 20.04.2016. 10:42

Inače dilema se odnosi na to da li je kafa zdrava ili nije, pa u skladu sa tim da da li je treba "piti ili ne piti", jer je kafa u naučnim krugovima vrlo sporna, pošto jedni govore da je izuzetno zdrava i da ima preventivno dejstvo (pristalica sam tog mišljenja), dok drugi tvrde da je štetna. Jutarnja kafa je zdrava jer stimuliše nervni sistem, moždane i srčane aktivnosti. Uz to kafa ima preventivno dejstvo u oboljenju mnogih organa i pojavi raznih bolesti, pa je stoga dilema jednostavna :) Piti! Don Kafa (može biti i neki naučnik koji to objašnjava svima i na kraju im postavlja pitanje: "piti ili ne piti", a oni odgovaraju jednostavnim dizanjem šoljica donkafe :D )

DonCafeIdeja 21.04.2016. 21:13

Poštovani Vukašine, Pre svega želimo da Vam zahvalimo na datoj ideji. Želimo da Vam sugerišemo da data ideja bi bila odlična na temu Reklamna kampanja i ideje, ali da ipak probate da malo uobličite prema zadatoj temi: Zdrava jutarnja kafa. Tu smo za sva pitanja. Vaš Doncafe!

TOP