Doncafé nagrađuje Vaše ideje!

Pošaljite najbolju ideju na zadatu temu do 10. juna i osvojite vredne nagrade!
logo

Pošaljite Vaše ideje na aktuelnu temu:

Zdrava jutarnja kafa

Parking ideja

Ideje koje ne odgovaraju zadatoj temi

postavljeno: 01.06.2016. 18:00 postavio: iivancov

Fitnes i Cofie

Za početak dana je potrebna šoljica vruće Doncafe moment kafe i 15 minuta minuta gimnastike. Moj predlog je da uz kupljenih 2x 200 grama Doncafe moment kafe na poklon dobija cd sa različitim fitnes instrukcijama. Ljubitelji kafe bi na taj način mogli da sakupe čitavu kolekciju jednostavnih vežbi za čitavo telo. Što se tiče ukusa kafe ja tu nista ne bi dirao!
Pogledaj
postavljeno: 25.05.2016. 23:37 postavio: JelenaS

Menta kafa

Donkafe Monent sa dodatkom mente... moja zelja od kada pijem kafu :)
Pogledaj
postavljeno: 22.05.2016. 07:21 postavio: Zoran EX Baraba Popovic

Svakog novog jednog dana..

Ljudi se bude uz oh hvala bogu šta sve mogu. ja uz ah do nove pobede uz doncafe!!
Pogledaj
postavljeno: 19.05.2016. 21:21 postavio: Lili

kafa i NEKAKVA muzika

dok se na ekranu pojavljuju slika Harlej Dejvidson motora, slika simfonijskog orkestra, slika narodnog kola, slika gitaro trija, slika operske pevačice, domaćica bira dodirom po ekranu odgovarajuću muziku u skladu sa svojim raspoloženjem, pristavlja kafu (vidi se samo ruka ali ne osoba) i miluje mačka (moguće je 5 varijanti ove reklame u skladu s vrstom muzike).
Pogledaj
postavljeno: 19.05.2016. 09:04 postavio: i_ignjatic

JUTARNJA DONCAFE SA VOLJENOM OSOBOM

Najzdravija kafa je ona koju popijete ujutru sa voljenom osobom uz razgovor. Time vam dan počinje savršeno, rasterećeni od stresa i napetosti, spremni ste i motivisani za posao, raspoloženi i srećni. Ovaj užitak dodatno bi ulepšao neki keks poput Domaćice ili noblica. :)
Pogledaj
postavljeno: 15.05.2016. 17:00 postavio: Jovana Vezilic

Jutarnja kafa na terasi

Najlepše ispijanje jutarnje kafe je na terasi okupanoj suncem i ušuškanoj u raznobojno cveće. Ili opuštanje u bašti prepunoj prolećnih aroma. Ima li lepšeg bekstva od gradske vreve?
Pogledaj
postavljeno: 14.05.2016. 17:46 postavio: Jovana Vezilic

Jednu kafu, molim!

Kada odlazimo na letovanje ne želimo, a svakako ni ne moramo da se odreknemo omiljenog napitka. Nepoznavanje jezika može se pojaviti kao velika prepreka u vašoj nameri da uživate u kafi. Zato pre odlaska na put naučite kako da kažete: jednu kafu, molim! Kafa na kakvu smo navikli, nešto novo, ledene letnje varijante, kafa direktno sa vatre ili iz espresso aparata… Izbor je veliki, a na njega možete uticati samim izborom destinacije i onim što ćete u tamošnjem kafiću poručiti.
Pogledaj
postavljeno: 11.05.2016. 00:49 postavio: Данијела Чоловић

Zdrava Doncafe za pocetak dana kao prijatelj pouzdana

Doncafe, pouzdana kao prijatelj, verna kao pas, jutarnji je spas. Bez nje ne moze poceti dan, ako je pijes ti si zdrav. Doncafe je ukusna, cuvar je svezine mirise na dobro o svakome brine. Ujutro nas razbudi to je tako zgodno, mirise na sveze, mirise na dobro. Doncafe je ukusna, i lepo mirise sve ljude na svetu ona inspirise.
Pogledaj
postavljeno: 10.05.2016. 20:05 postavio: Ljiljana Stankovic

Jutarnja kafica sa ukusom svežine jutra

Dok pijem kafu svežu sklanjam sa očiju mrežu, sve u meni postaje veselo a to je don kafe delo.
Pogledaj
postavljeno: 09.05.2016. 01:15 postavio: Mama na ćoše

Treba li duplom tati dupla jutarnja kafa?

Zaspali ste ponovo, nad tek skuvanom, prvom jutarnjom kafom. Dva posla, dvoje male dece, trebaju li vam i dve dobre... crne kafe, da vas razbude? Ne, ukoliko odaberete onu pravu, koja ima sve sastojke baš po vašoj meri! Zbog koje odmah otvarate oči! Doncafe- prava, zdrava jutarnja kafa!
Pogledaj
postavljeno: 02.05.2016. 20:19 postavio: Ivan Moskic

budjenje

zbog mog zdravlja pre posla pijem don kafe,kada zavrsim posao isti recept
Pogledaj
postavljeno: 01.05.2016. 14:53 postavio: Slavica Vujičić

Jutarnja kafa i topla kupka

Potrudi se da voljenoj osobi spremiš ujutru kafu i pripremi toplu kupku. Spusti šoljicu pored kade. Voljena osoba će se relaksirati i sa uživanjem popiti omiljeni jutarni napitak.
Pogledaj
postavljeno: 01.05.2016. 00:58 postavio: Дејан Таваси

Doncafe-3in1

Svi smo upoznati sa blagodeti zelenog caja na organizam. Dokazano je da ubrzava metabolizam kao i da ima niz drugih pozitivnih efekata na nas organizam. Moj predlog je da napravite instant zelenu doncafe kafu, na isti fazon kao i 3in1. Pozdrav
Pogledaj
postavljeno: 30.04.2016. 13:31 postavio: Ivan Kalajdzic

Ljubav i Kafa

Ko voli kafu, voli i ljude. Tj posle prve jutarnje zavoli ljude. :) ;) magicni napitak u jutarnjoj kafi ocecaj miris sveze Doncafe Romantik coffee vas verujem novi ukus :) i svih zaljubljenih ;) .Postojanje kafe sa mirisom i ukusom ,tako prelepog minsticnog napitka ,covek nebi imao tako puno ideja i nebi bio tako lep svet :) Doncafe Romantik coffee
Pogledaj
postavljeno: 30.04.2016. 08:52 postavio: Божић Ђорђе

Kafica na selu,jutarnja.

Probudim se ujutru, protegnem, pogledam u dvorište, zemlja isparava, ukućani spavaju, proleće je, sve miriše,pristavljam kaficu, sipam rakijicu, mir je, tišina. Ostavljam sebi tu mogućnost, privilegiju da prvu kafu popijem sam u miru i mirisu kafe i proleća... Tih pola sata mira i tišine se obično prekida sa pristavljanjem druge kafe i buđenjem ostalih...Krećem u nove radne pobede sa mirisom proleća i kafe... Živeli!
Pogledaj
postavljeno: 28.04.2016. 19:08 postavio: Magrit

Hladno jutro uz toplu kafu

Uspeli ste rano da se probudite, divno! Zaista je to lepo jutro, tišina je i sve nekako lepo miriše. Skuvajte svoju kafu, uhvatite je sa obe ruke i polako ispijajte dok gledate kako se Zemlja lagano okreće ka Suncu. Možda imate još 5 min da pročitate list knjige ili isplete koji red na novom džemperu.... A onda dolazi dan !
Pogledaj
postavljeno: 27.04.2016. 18:35 postavio: Perišić Marko

Don kafe Retro - Negujmo stare obicaje

Ovo nije nova ideja vec kako naslov kaze stara jer retro je u modi. Napravite ratluk s nekim fenomenalnim ukusom.Ja vam predlazem 2 , jaffa i banana. Potrudite se. U retro dizajniranom kompletu kafa i ratluk.Ovo je naravno ciljano trziste za nas koji nosimo stare obicaje u srcu!
Pogledaj
postavljeno: 27.04.2016. 18:26 postavio: Ivanica Iva Milojevic

Jutarnja kafa :)

Ako svako jutro pijete kafu potrudite se da ovaj ritual pretvorite u svoj omiljeni deo dana, kada ste opušteni, kada imate vremena da uživate i započnete dan na najlepši mogući način. Jutarnja kafa može biti vaša navika koja će unaprediti i vaš dugovni život, tako što ćete ovaj deo dana odvojiti samo za pozitivne misli i prikupljanje pozitivne energije.
Pogledaj
postavljeno: 27.04.2016. 10:25 postavio: Jelena Stankovic

DONCAFE FIT&HEALTH in 1

Zdrava i dijetalna mesavina instant kafe i odabranih zitarica poput cikorije i spelte, zasladjena prirodnim zasladjivacem stevija pruza jedinstven ugodjaj ukusa, mirisa i hranjivih sastojaka za pocetak novog dana. Za Vas avanturiste imamo FIT&HEALTH sa dodatkom cimeta / djumbira / muskatnog oraha... Da li ste avanturista? :-)
Pogledaj
postavljeno: 27.04.2016. 10:05 postavio: Jelena Stankovic

DONCAFE FIT&HEALTH in 1

Zdrava i dijetalna mesavina instant kafe i odabranih zitarica poput cikorije i spelte, zasladjena prirodnim zasladjivacem stevija pruza jedinstven ugodjaj ukusa, mirisa i hranjivih sastojaka za pocetak novog dana. Za Vas avanturiste imamo FIT&HEALTH sa dodatkom cimeta / djumbira / muskatnog oraha... Da li ste avanturista? :-)
Pogledaj
TOP